Seneste indlæg

virtualinternet.dk

Hvad Er Internet Browser?

Billede: Pexels

Du har helt sikkert prøvet at bruge en internet brow adskillige gange, og du har helt sikker brugt en for at komme ind på denne artikel. Måske ved du udmærket hvad det er, men bare ikke hvad navnet er. Uanset hvad, så giver vi dig den simple og korte forklaring på, hvad en internet browser er.

Hvad er internet browser? En internet browser er en type program, der bruges til at læse intenetters kode, så du kan se og interagere med de forskellige hjemmesider. En browser er en nødvendighed for at det almindelige menneske kan tilgå hjemmesider, og mange af dem forbinder en browser med at være selve internettet, selvom det ikke helt er sådan.

Der findes mange forskellige browsere, hvor nogle af dem ligner hinanden, andre skiller sig markant ud fra andre. De lidt mere tekniske typer har helt sikkert en klar præference, mens andre måske bare bruger den browser, der allerede er installeret på computeren.

Blandt de mest populære browsere finder man Google Chrome, Firefox, Safari og Internet Explorer. Den klart mest populære er Google Chrome, der både er hurtig, brugervenlig og æstetisk.

Anderledes ser det dog ud med Internet Explorer, der i en del år har været genstand for både hån og jokes på baggrund af, at det mildest talt ikke er et konkurrencedygtigt produkt.