Seneste indlæg

virtualinternet.dk

Hvad Er Er Forskellen På Internettet Og Www?

Billede: Pixabay

Hvad er forskellen på internet og www? For mange er der ingen, men det er faktisk ikke det samme. Internet er et netværk mellem computere via en protokol, mens www, der står for World Wide Web, er et system, hvor indholdet formidles via et internetforbindelse.

For at kunne benytte dig af WWW, så skal du have både en internetforbindelse og en internetbrowser. Har du dette, så kan du se og hente hjemmesider fra de forskellige tilgængelige webservere.

WWW udbredte internettet

Netop opfindelsen af World Wide Web var det, der for alvor spredte brugen af internettet ud. Det skabte via internetbrowserne en platform for, hvordan vi mennesker kan dele og tilgå viden og data på tværs af geografiske afstande.

Www er for mange derfor ensbetydende med internettet, selvom det dog ikke er så meget som tidligere, idet mange apps har flyttet bruget af internettets muligheder væk fra www og internetbrowserne og over til de enkelte apps. Tænk her bl.a. Facebook.

Brugen af de forskellige teknologier er dog i dag så sammensmeltet, at de færreste ser dem som værende afskilt og forskellige fra hinanden. De ses mest af alt som værende en del af det samme. Det der hos mange i daglig talt omtales som internettet.

Det er dog en god ide at adskille de enkelte aspekter fra hinanden, især hvis du skal have hjælp med udfordringer og problemer med dem.

Denne tekst er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra avXperten. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og købe webcam. Heraf marketet, som du ser øverst.