Seneste indlæg

virtualinternet.dk

Hvad Betyder Internet Of Things?

Billede: Pixabay

Du har måske hørt om det. Internet of Things, eller blot IoT. Det lyder måske som noget fra en sci-fi film, men det er faktisk en ting. En ting, der påvirker vores liv hver eneste dag, uden at vi reelt tænker over det.

Hvad betyder Internet of Things? Internet of Things er et begreb, der dækker over alle de ting, som vi indbygger og og fodrer med data. Kort sagt er det alle de ting, vi har forbundet til internettet. Dette kunne eksempelvis være din telefon, din bil, dit fjernsyn, din spillekonsol, dit køleskab og lignende. Alle elektroniske ting, som du bruger, og er koblet til internettet og dermed kan kommunikere med andre enheder.

Hele begrebet omkring Internet of Things startede i 1989, hvor World Wide Web lige var blevet præsenteret på en konference af Sir Tim berners. Præsidenten for konferencen, Dan Lynch, indgik et væddemål med en udvikler ved navn John Romkey om, hvorvidt John var i stand til at koble en brødrister til internettet.

Dette lykkedes han med allerede et år efter, og vandt dermed ikke blot væddemålet, men også titlen som grundlæggeren af Internet of Things, der i dag tæller over milliarder af enheder, som vi alle bruger hver eneste dag.

Dette blogindlæg var skrevet med støtte fra Perlen Odense. Hvor du finder et stort sortiment med Rabinovich . Uden støtten fra Perlen Odense kunne dette blogindlæg ikke lade sig gøre.