Seneste indlæg

virtualinternet.dk

Er Vi Afhængige Af Internettet?

Billede: Pixabay, geralt

Jeg vil faktisk gøre mig den frihed og sige ja til ovenstående spørgsmål, men spørgsmålet er så også mere, om det egentlig er vores egen skyld?

Det vil jeg nemlig ikke mene.

Den store glæde og høje popularitet ved digitaliseringen har nemlig gjort, at mange processer, der tidligere har været 'menneskelige', nu bliver styret af robotter eller algoritmer via internettet. Tidligere gik du også ned i banken og hævede penge eller betalte regninger. Dette kan du heller ikke gøre mere, for nu er alt dette også digitalt og på den måde en del af internettet.

Mange lever faktisk også af at være på internettet eksempelvis via Facebook, Instagram og Twitch.

Hvis du også gerne vil være aktuel på nyheder, er du nødt til at have en nyhedsapp, hvor du får notifikationer på (hvilket kun kan lade sig gøre med forbindelse til internettet). Dette var jo også tidligere via en købt avis ved købmanden.

Du kan også spørge dig selv, om du kunne undvære internettet i eksempelvis 1 uge? Dette betyder eksempelvis ingen mulighed for sociale medier, nyheder, eventuelle spil, kigge på vejret eller kigge på din netbank.

Selvfølgelig er der mange af tingene, eksempelvis nyheder, der stadigvæk kan ses via fjernsynet, men er kanaler egentlig ikke også sat op via internettet? ;)

Tak til Perlen Odense Til slut vil sige stort tak til Perlen Odense, der har bidraget økonomisk til ovenstående indhold. Perlen Odense er kendt for at sælge f.eks: Lulu. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.