Seneste indlæg

virtualinternet.dk

Kan Man Stole På Internettet?

Billede: Pixabay, geralt

Desværre bliver dette et 'ikke altid', nej.

Da internettet er blevet så populært at bruge, så er der selvfølgelig altid nogle mennesker, der skal ødelægge det for de andre, som egentlig vil bruge tingene fornuftigt. Når du bruger nettet, skal du faktisk altid være vågen.

Dette gælder især hjemmesider, links, mail m.fl. 

Især mails har det med at fange rigtig mange menneske på den negative måde. Dette har jeg selv oplevet, da jeg blev røvet for mange penge, fordi jeg troede, at jeg ikke havde betalt en regning. Selve mailen lignede en pålidelig mail fra producenten, men det viste sig at være en falsk mail, hvor svindlere sad og tog penge fra kontis.

Mange har også oplevet, at nogle varer, de har bestilt, aldrig er nået frem, eller at der var været en person, der har udgivet sig for noget eller solgt noget, som de ikke havde. Ofte er det jo sådan, at tingene ikke bliver sendt, før man har betalt og pludselig får mange en lang næse, når de ikke kan finde hjemmeside, personen eller lignende mere, når de igen vil i kontakt med dem.

Man kan skjule sig nemt via internettet, fordi man kan oprette profiler osv. i et andet navn og på den måde ikke udgive sig for sig selv og til sidst slette sin falske profil, uden at nogen kan opdage, hvem man er.

Så pas på. Det er vigtigt, at man holder øje med de mindste tegn på mistro.

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Hos Perlen Odense finder du et stort udvalg af øreringe med perler varer. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese Perlen Odense.