Seneste indlæg

virtualinternet.dk

Hvordan Har Internettet ændret Verden?

Billede: Pixabay, TheDigitalArtist

Ovenstående spørgsmål har mange forskellige svar, men jeg vil i den følgende tekst forsøge at komme med nogle af de ting, jeg selv synes, at internettet har været med til at ændre.

Kontakt

Det er pludselig blevet meget nemmere at komme i kontakt med hinanden og i den sammenhæng også hurtigere. Du skal ikke længere vente på, at brevet kommer frem til din postkasse, eller at faxen ikke vil scanne dine dokumenter ordentligt, så du kan sende dem videre.

I dag er der bare tale om et klik eller to. Du skriver en mail til en kollega, der måske sidder på den anden side af verden og du får næsten svar samme dag.

Du kan også komme i kontakt med folk, du kender, som ikke kan se hver dag. Jeg har selv venner ude for Danmarks grænser, som jeg ikke lige kan mødes med, men jeg kan skrive hurtigt til dem eller lave videoopkald.

Tingene er bare blevet meget mere problemfrie.

Aldrig fri

Der er selvfølgelig også den negative side. Når vi altid er på internettet i den ene eller anden forstand, så kan vi derfor også holde øje med alt hele tiden og vores hoved får aldrig en pause.

Herunder bliver det også sat en forventning op, at du altid skal kunne svare eller være til stede og du skal være opdateret på seneste nyheder.

Der er både gode og dårlige ting ved internettet, men det har bestemt ændret verden meget! Til noget godt? Det er svært at sige.

Skiltet øverst viser, at dette tekstindlæg var skrevet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Så kig eventuelt på armbånd hos Perlen Odense. Dette gælder dette tekstindlæg - tak for dette.