Seneste indlæg

virtualinternet.dk

Er Internettet Langsomt? - Få Tips Til At Fikse Det

Billede: Pixabay

Er internettet langsomt? - Ja så er der en del forskellige ting du kan gøre for at forbedre det eller teste om det virker som det skal.

Først kan du teste din internetforbindelse om den er som den skal være, ved at at søge på internet speed test på google og så kommer der ellers en masse sider frem som kan teste din internetforbindelse.

Det sker ved at den måler hvor hurtigt din upload og download er. 

Du skal være opmærksom på at man stort set altid mister lidt hastighed og du vil derfor ikke få vist det nødagtige tal som du har hos din udbyder. 

Eksempelvis hvis du har 200 mbps download, vil det ikke være unormalt at den viser eksempelvis 180 mbps i hastighed.

Sørg også for at du måler internethastigheden via Ethernet kabel og ikke via Wi-Fi, da du kan miste store mængder af hastighed ved at køre på trådløst internet.

Hvis der ikke er noget i vejen med hastigheden over ethernet men du gerne vil bruge Wi-Fi hvor der er dårlig forbindelse, kan du forsøge at stille din router andre steder, da vægge, tykke gulve, møbler og andet kan forstyrre signalet.

Prøv eventuelt også med en Wi-Fi forlænger eller et Mesh netværk.

Dette du lige læste er udarbejdet med økonomisk støtte fra avXperten. Hos avXperten kan du bestille fra et stort og flot udvalg af produkter. Tak til avXperten det betyder meget for os.